< terug

Limburg beslist mee over de toekomst van het Willemsfonds

20/06/2017
19:00 tot 21:00

Afdeling: Provinciaal verbond Limburg
Plaats: Vergaderzaal zaal de Plak, Diepenbeek
Provincie: Limburg

Interculturele activiteit: Nee

E-mail: ellen.buntinx@willemsfonds.be

Omschrijving:
Moet het Willemsfonds dringend veranderen? Of net niet? Ben je bang dat we door te veranderen alle goede zaken in onze vereniging op losse schroeven zetten? Of wil je je mening graag kwijt over hoe we de dingen doen in het Willemsfonds? Wat vind je goed, wat vind je minder geslaagd? Waar ben je het mee eens of net volstrekt mee eens? Misschien heb je creatieve ideeën om het Willemsfonds te vernieuwen. Voordat we beslissen of we met het Willemsfonds een nieuwe koers gaan varen of juist alles houden zoals het is, willen we zo veel mogelijk te weten komen over wat er écht leeft in onze vereniging. We hoorden al heel wat mensen in andere provincies. Op 20 juni zijn wij Limburgers aan de beurt.

Directeur Ellen Buntinx en Amand Dewaele komen speciaal naar Limburg om naar jou en alle andere leden te luisteren. Ik zelf, jullie stafmedewerker, Tania Menten, ben ook aanwezig, deze keer als lid van de themagroep interne werking. Deze groep zal jullie wensen, noden en dromen trachten om te zetten in concrete acties en eventueel zelfs in reële veranderingen.

Omdat Limburg ons allen na aan het hart ligt, durf ik als jullie stafmedewerker oproepen om met zoveel mogelijk leden te komen naar deze uitwisselingsavond. Laat de mening en de verwachtingen van de Limburgse Willemsfondsers meetellen en kom er met zijn allen over vertellen!

Wie 20 juni niet aanwezig kan zijn in Diepenbeek, maar toch graag participeert aan deze grote Willemsfondsuitwisseling, kan komen meepraten op dinsdag 23 mei, van 19 tot 21 uur, in het Lakenmetershuis op de Vrijdagmarkt 24-25 in Gent. Donderdag 1 juni, eveneens van 19 tot 21 uur vind je ons in VLC De Geuzetorre, Kazernelaan 1 in Oostende en zaterdag 17 juni zijn we van 10 tot 12uur in VOC De Mozaïek, Overleiestraat 15a in Kortrijk.

Inschrijven via ellen.buntinx@willemsfonds.be of 09 224 10 75

_____________________________________________________________________________

Activiteiten van de afdeling Provinciaal verbond Limburg

DatumActiviteitLocatieAfdeling
12/09/2017Bestuur van het Verbond LimburgVergaderzaal zaal de PlakProvinciaal verbond Limburg
21/11/2017Bestuur van het Verbond Limburg Provinciaal verbond Limburg