Ben jij één van onze nieuwe bestuurders?

In 2017 loopt de ambtstermijn van onze raad van bestuur en de algemeen voorzitter van Willemsfonds vzw af. We zoeken dus een nieuwe bestuursploeg voor onze vereniging. Een ploeg met oog voor vernieuwing en verandering. Een ploeg met visie en daadkracht. Een ploeg met respect voor het verleden en goesting en energie voor de toekomst. Een ploeg met een hart voor ons Willemsfonds.  Wil je mee het nieuwe verhaal van het Willemsfonds schrijven? Stel je dan kandidaat!

Ben jij één van onze nieuwe bestuurders?
Met jouw visie, ondernemingszin en actieve inzet, bepaal je mee de koers van onze vereniging. Je bent een teamspeler en verzet samen met de andere bestuurders de bakens van onze vereniging. Dankzij jou staan we binnen vier jaar nog zichtbaarder op de landkaart van de cultuurwereld.

Ik wil lid van de raad van bestuur worden.

Ben jij onze nieuwe voorzitter?
Je gebruikt jouw leiderscapaciteiten en visie om samen met de raad van bestuur de koers van het Willemsfonds uit te stippelen. Je bent het gezicht van onze vereniging en vertegenwoordigt ons Willemsfonds naar de buiten toe. Je hebt voeling met de organisatie en je weet wat vrijwilligerswerk inhoudt. Je kiest bewust voor een plaats aan het roer van het Willemsfonds.

Ik wil voorzitter worden.