Blauwe Fakkelteit

Ons vormingscentrum gaat zijn tweede academiejaar in. Decaan Guy Vanhengel opent op 6 oktober het nieuwe academiejaar. Bekijk hier het programma van het startmoment. De Blauwe Fakkelteit geeft onze vrijwilligers en afdelingen, onze leden én leden van andere verenigingen de kans om levenslang en levensbreed te leren. Dit jaar werken we rond digitale communicatie. We gaan samen voor digitale geletterdheid!

Vormingen voor iedereen
We starten het academiejaar op 6 oktober met een vorming over het belang van online communicatie. Dit academiejaar verdiepen we ons ook in ‘Facebook’. Verder staat ‘Succesvol communiceren in je gemeente’ op onze agenda. Al onze leden én leden van andere verenigingen kunnen hier aan deelnemen. Ontdek alles over de gratis vormingen die wij dit academiejaar voor jou organiseren.
Verder leer je in de Digitale Week ‘Foto’s maken met je smartphone/tablet’ en kom je alles te weten over Instagram.

Exclusief aanbod voor Willemsfondsers

Alle Willemsfondsers krijgen € 5 korting op een groot pak vormingen van Vormingplus. Heeft een Willemsfondsafdeling nood aan een vorming op maat? De Blauwe Fakkelteit helpt deze vorming organiseren én geeft hiervoor € 50 steun. Lees er meer over.