Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Achter de schermen met concert

Antwerp Symphony Orkest

Frank Peter Zimmerman schittert met Beethoven

Elim Chan is de nieuwe chef van het Antwerp Symphony Orchestra. Elim is jong en ambitieus, dynamisch en gedreven, en voor wie haar al hoorde een onmiskenbaar toptalent. Samen met sterviolist Frank Peter Zimmerman brengt ze het schitterende Vioolconcerto van Beethoven. Dat staat garant voor wereldklasse! Met de Vijfde Symfonie van Sjostakovitsj brengt Chan haar geliefkoosde Russische repertoire naar Antwerpen. De overdonderende symfonie staat al jarenlang terecht hoog op het lijstje van ‘indrukwekkendste symfonieën’.

Wees gewaarschuwd: de slotnoten zullen nog lang nazinderen.

Exclusief voor Willemsfondsers

We gaan jullie weer verwennen! In het laatste spannende uur voor het concert start, krijgen we een exclusieve kijk achter de schermen van het orkest. Daarna genieten we samen van het concert op plaatsen in rang 1 of 2. Je krijgt ook een programmaboekje en tijdens de pauze een glaasje cava. We hebben 80 zeteltjes gereserveerd, snel inschrijven is dus de boodschap!

Wanneer?

Zaterdag 14 december 2019 om 13u15 (start rondleiding). Het concert start om 15u.

Waar?

Koningin Elisabethzaal, Astridplein 26, Antwerpen

Meer info?

www.antwerpsymphonyorchestra.be/frank-peter-zimmermann-schittert-met-beethoven

Inschrijven

Bij stafmedewerker Flora via flora.vandenheuvel@willemsfonds.be of op 09-224 1075. 
Stort daarna € 52,20 euro per persoon op BE39 0010 2817 2819 van Willemsfonds vzw met de mededeling ‘ASO’. De tickets krijg je de dag van het concert.

Willemsfondsvoordeel

Voor € 52,20 krijg je een rondleiding achter de schermen, een ticket rang 1 of 2, een programmaboekje en een glaasje cava tijdens de pauze. Geen Willemsfondslid? Dan betaal je € 5 meer.

Sluit Mijn Willemsfonds