Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Art Center & Beeldentuin

Art Center & Beeldentuin Hugo Voeten geeft Willemsfondsafdelingen in 2020 de kans om extra voordelig een activiteit te organiseren. Speciaal voor het Willemsfonds hebben ze 3 groepsformules uitgewerkt.

Groepsbezoek Art Center (Herentals)

Hugo Voeten verwierf het gebouw in 2006; architecten Wouter Bastijns en Barent Bulcke zorgden voor het ontwerp en begonnen de renovatie in 2009 met respect voor de oorspronkelijke architectonische elementen. Het Art Center bevat nu 9 niveaus; een hoge vide zorgt voor een enorme ruimtelijke ervaring en twee dwarse volumes doorsnijden het hele gebouw. Verspreid over 5000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, kunnen er meer dan 450 kunstwerken bewonderd worden, in een nauwe dialoog met de gehele ruimte.

Aanbod voor Willemsfondsafdelingen

Maak je uitstap compleet met een Royale High Tea (15 euro p.p.) of luxeuze broodjeslunch (20 euro p.p.) en ontvang gratis een cadeaupakket catalogi en een glas cava bij ontvangst in het Art Center.

Het Art Center is het hele jaar door geopend.

Boeken? Neem contact op met Yarrid Dhooghe.

Groepsbezoek Beeldentuin (Geel)

De Beeldentuin toont schitterende werken van Novello Finotti, Pavel Koichev, Emil Popov, Joris Gaymans, Wim Delvoye, Krum Damianov, Panamarenko en vele anderen. 
Meer dan twintig beeldhouwwerken van Arno Breker geven een integraal, genuanceerd en indrukwekkend beeld van het leven en werk van deze controversiële Duitse kunstenaar.

Aanbod voor Willemsfondsafdelingen

Afdelingen krijgen een gegidst bezoek (minimaal 15, maximaal 25 personen per gids) aan 80 euro (gids) + 10 euro p.p. toegang.

Maak je uitstap compleet met een Royale High Tea (15 euro p.p.) of luxeuze broodjeslunch (20 euro p.p.) en ontvang gratis een cadeaupakket postkaarten en een glas cava bij ontvangst in het Art Center.

Opgelet! De Beeldentuin is enkel maar te bezoeken in de periode maart-oktober.

Boeken? Neem contact op met Yarrid Dhooghe.

Groepsbezoek Art Center & Beeldentuin

Een extra voordelig combinatiebezoek is mogelijk waarbij je afdeling zowel het Art Center in Herentals als de Beeldentuin in Geel bezoekt.

Aanbod voor Willemsfondsafdelingen

Afdelingen krijgen een gegidst bezoek (minimaal 15, maximaal 25 personen per gids) aan 160 euro (gidsen) + 15 euro p.p. toegang.

Maak je uitstap compleet met een Royale High Tea (15 euro p.p.) of luxeuze broodjeslunch (20 euro p.p.) en ontvang een bijkomende korting van 5 euro p.p. op de entrees.

Boeken? Neem contact op met Yarrid Dhooghe.

Deze groepsvoordelen gelden tot eind 2020.

Sluit Mijn Willemsfonds