Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bijwonen van de bekende musical ‘Evita’ in het Chassé Theater in Breda. VOLZET!

Bijwonen van de bekende musical ‘Evita’ in het Chassé Theater in Breda. VOLZET!

'Evita' brengt het verhaal van de tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte. Zij brengt het van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Maar nog altijd een mythe is in het Zuid-Amerikaanse moederland van de Nederlandse Koningin Maxima.

We maken de verplaatsing met een bus van Marcel Cars, Goormansdijk 16, 2480 Dessel. Opstappen op de bus bij Marcel Cars te Dessel, voor de deelnemers uit Mol, om 12u40! en voor de opstappers in Turnhout om 13u05 op de parking Snollaerts/Stadspark (1ste parkeervak).

Praktisch: de prijs voor de kaarten (in rang 1) én de verplaatsing met de autocar bedraagt 56 euro voor de Willemsfondsleden. Niet-leden mogen ook mee, maar betalen 60 euro. Gelieve het bedrag van de gewenste kaarten zo spoedig mogelijk te storten (hoe vroeger je betaalt, hoe betere plaatsen je hebt) op rek. BE66 7370 4545 4243 van Willemsfonds Turnhout, 2300 Turnhout. Denk eraan in de mededeling te vermelden voor welke personen je betaald hebt.

We hebben voor de opvoering op zondag 31 maart om 14u30 via dhr. Jan Decorte, erevoorzitter van Willemsfonds Turnhout, een optie genomen op 35 kaarten. Deze optie is geldig tot half februari 2019. Dan moeten we het juiste aantal deelnemers doorgeven voor de definitieve reservatie en kunnen we eventueel nog meer kaarten bestellen als er nog beschikbaar zijn.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig?

Contacteer:

Lily Vermeulen, Penningmeester WF Turnhout                                                                                                     lily.vermeulen@skynet.be

of

Véronique Verhaest
mol@willemsfonds.be  

Sluit Mijn Willemsfonds