Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bezoek aan het Museum Paul Delvaux in St-Idesbald-Koksijde

Bezoek aan het Museum Paul Delvaux in St-Idesbald-Koksijde

Op zondag 28 april organiseert onze vereniging een bezoek aan het Paul Delvaux museum in Koksijde - St Idesbald onder leiding van een gids. Het bezoek start om 14u30. Na de rondleiding biedt het bestuur aan iedereen een verfrissing aan in het etablissement aldaar ‘Het Vlierhof’.

Het Paul Delvaux museum in St. Idesbald toont de grootste verzameling ter wereld van deze internationaal befaamde kunstenaar op meer dan 1.000 m² aan vernieuwde ruimte.

Het museum nodigt u uit om kennis te maken met de schilderijen, aquarellen, tekeningen, schetsboeken en etsen uit het werk van de surrealistische kunstenaar. U wordt ondergedompeld in een poëtische wereld en treft er de vrouwen en geraamten, de neoklassieke architectuur en de treinen die deel uitmaken van de dagdroom van deze wereldbekende artiest.

De kostprijs voor dit evenement bedraagt 10 € per persoon en 5 € voor deelnemers van Koksijde die gratis toegang hebben tot het museum.

Afspraak aan het museum, Paul Delvauxlaan 42 , 8670 St-Idesbald-Koksijde om 14u15.

Voor de geïnteresseerde deelnemers is het wenselijk dat hiervoor ingeschreven wordt op het rekeningnummer BE11 0011 1674 6448 van het Willemsfonds met vermelding Paul Delvaux.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 10,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ivan Winnock
veurnedepannevzw@willemsfonds.be
058-31 23 57

Sluit Mijn Willemsfonds