Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Antwerpen - Met B-Classic naar de prachtige Koningin Elisabethzaal

Antwerpen - Met B-Classic naar de prachtige Koningin Elisabethzaal

In de lente woonden wij, samen met B-Classic, een prachtig concert bij in de BOZAR. De leden die er bij waren, zullen zich dat nog goed herinneren. Samen met hen nodigen wij u opnieuw uit, nu in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen voor Symphonie Fantastique, gebracht door het Antwerp Symphony Orchestra o.l.v. de Italiaanse dirigent Carlo Rizzi en de Britse sopraan Alwyn Mellor.
 
Op het programma staan:
Faust-Ouvertüre van Richard Wagner
Tristan en Isolde - Voorspel en liefde voor de dood van Richard Wagner
Symphonie fantastique, opus 14 (episode uit het leven van een kunstenaar) van Berlioz Hector

Richard Wagner was in 1857 helemaal in de ban van de vrouw van zijn weldoener. In Tristan en Isolde schreef hij zijn onmogelijke liefde van zich af en dat leverde misschien wel de mooiste muzikale liefdesverklaring ooit op. Ook Hector Berlioz nam fataal liefdesverlangen als uitgangspunt in zijn Symphonie Fantastique. De vrouw van zijn dromen, en dat is hier bijna letterlijk te nemen, vormt de rode draad in dit muzikale verhaal dat tussen waanbeelden en werkelijkheid zweeft.

Praktisch
- 12.00 u. Lunch in Café Royal in de historische wachtzaal van het Centraal Station en privé-inleiding bij het concert en de activiteiten van het Antwerp Symphony Orchestra
- 15.00 u. Concert – deel 1
- 15.45 u. Pauze met bubbels in de VIP-lounge naast de parterre
- 16.10 u. Concert deel 2 tot 17.00 u.
 
Prijs
€ 75 per persoon. In de prijs zijn inbegrepen: de bus, de lunch, de inleiding, het concert en de bubbels tijdens de pauze. Uw inschrijving is pas geldig van zodra wij de betaling ontvangen hebben op rekening BE02 3350 1549 0340 van het Willemsfonds Tongeren. Plaatsen zijn beperkt, dus vlug inschrijven!
 

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 75,00
Deelnameprijs niet-leden € 75,00

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds