Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Expo: Bloedtest, genetische en artistieke manipulaties

Expo: Bloedtest, genetische en artistieke manipulaties

Tentoonstellingsevenement 'Walking Opera'

Hoe zal onze samenleving er in de toekomst uitzien? Wordt die steeds gezonder, perfecter, zelfs zonder schoonheidsfoutjes? Door de medische vooruitgang lijkt dit niet langer een utopie. Steeds meer ziektes worden behandelbaar, genen kunnen worden aangepast, alles lijkt controleerbaar. Hoe onze samenleving er in de toekomst kan uitzien, weten we dus al. De vraag is: in wat voor een samenleving willen wij leven?

Wit.h en Museum Dr. Guislain brengen beeldende kunstenaars en performers samen die zich de vraag stellen of we wel alles willen weten wat de wetenschap ons kan vertellen, want meer vrijheid betekent ook meer verantwoordelijkheid. En hoe vrij zijn we eigenlijk wanneer we keuzes moeten maken?

15 camerata artista werkten een jaar lang rond dit project, met als resultaat verschillende artistieke projecten van kunstenaars met en zonder beperking, vertrekkend vanuit diverse disciplines: muziek, beeldende kunst, theater…

Bloedtest is een artistiek project van Wit.h vzw , het Museum Dr. Guislain en vele partners, is ontstaan op vraag van mensen met een beperking, hun ouders, en vele andere betrokkenen om ruchtbaarheid te geven aan de NIP-test kwestie en om bewustwording binnen de samenleving te stimuleren.

Ism Theater StapDe Figuranten, Onderland, en de Camerata Artista (http://www.magazinewith.org/camerata-artista/intro).

Ook kunstenares Myriam G.S. Mestiaen (Willemsfonds Moerbeke) maakt deel uit van de camerata artista in de expo Bloedtest.

Meer info via: http://www.museumdrguislain.be


--> Hoe inschrijven?
Het Willemsfonds Moerbeke heeft 15 tickets gereserveerd voor de Walking Opera- voorstelling 

Ticket: Leden: €16 Niet-leden: €18

Inschrijven noodzakelijk via email: willemsfondsmw@gmail.com 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 16,00
Deelnameprijs niet leden € 18,00

Meer info nodig? Contacteer:
Michael Vroemans
moerbekewaas@willemsfonds.be
0476-06 35 71

Sluit Mijn Willemsfonds