Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Hide & Seek: Ablaye Cissoko en Volker Goetze in Cercle Royal Gaulois

Hide & Seek: Ablaye Cissoko en Volker Goetze in Cercle Royal Gaulois

Van 19 tot 24 augustus opent Hide & Seek Festival voor de vierde keer op rij de deuren van ongewone en emblematische plekken in onze hoofdstad voor concerten van traditionele muziek van de wereld.

Met het Willemsfonds Brussel bezoeken we de slotactiviteit in het Cercle Royal Gaulois op vrijdag 24 augustus, uiteraard met een fikse korting. Koraspeler Ablaye Cissoko en trompettist Volker Goetze verwelkomen ons in een van de oudste en exclusiefste privéclubs van België, een ontmoetingsplaats waar politici, zakenlui, bankiers, topambtenaren, magistraten en diplomaten geschiedenis schreven. De Senegalese muzikant Ablaye Cissoko betovert steevast met zijn kora (West-Afrikaanse harp), zijn prachtige stem en enorme uitstraling. In de Duitse jazztrompettist die in New York woont, vond Ablaye een verwante ziel, die met zijn verfijnde klank een haast perfecte harmonie met de koraspeler vindt, getuige hun fel bejubelde cd ‘Amanke Dionti’.

Omdat deze unieke ervaring snel uitverkocht raakt, vragen we je zo spoedig mogelijk een berichtje te sturen indien je graag deelneemt.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 6,00
Deelnameprijs niet-leden € 12,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds