Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over BENEFIETCONCERT MET "DE KONINKLIJKE MUZIEKKAPEL VAN DE MARINE"

BENEFIETCONCERT MET "DE KONINKLIJKE MUZIEKKAPEL VAN DE MARINE"

In het kader van 140 jaar Willemsfonds Geraardsbergen wordt een benefietconcert georganiseerd met "De Koninklijke Muziekkapel van de Marine / solist: Jim Cole"

Doel is dat de opbrengst gaat naar kinderen met leerproblemen. Helpen bij leerproblemen is een weg naar een betere taalkennis, wat ons nauw aan hart ligt. Hieraan tegemoet komen is ook een bijdrage tot de aanvaarding van diversiteit en tot de inclusie van kinderen/mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij.

De Koninklijke Muziekkapel van de Marine

Op 1 juli 1947 werd te Oostende de Muziekkapel van de Zeemacht officieel opgericht. De eerste kapelmeester, luitenant Louis Gasia, componeerde de beroemde mars van de Zeemacht op folkloristische thema’s zoals ‘Het Loze Vissertje’ en ‘Maman les Petits Bateaux’. Sedert mensenheugenis vindt de muziekkapel haar thuishaven in het Kwartier Bootsman Jonsen te Oostende. Ze beschikt er over de grote repetitiezaal, accommodaties voor de kleinere ensembles van de muziekkapel en een paradeplein. 

De opeenvolgende kapelmeesters gaven één voor één, met hun eigen talent en vaardigheden,  een bepaalde “touch” en stijl.

Inschrijven en inkomkaarten kunnen "ENKEL" bekomen worden bij het cultureel centrum van Geraardsbergen:

- ofwel via de site: "www.de-abdij.be"

- ofwel via het telefoonnummer: 054 / 43.72.60

 

 

 

 

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig?
Luc Govaert
geraardsbergen@willemsfonds.be
0479-41 95 76

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds