Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Kunst op de Campus, campus Middelheim

Kunst op de Campus, campus Middelheim

Op vrijdag 11 oktober 2019 om 14u00 organiseert Willemsfonds-Wilrijk een geleide wandeling kunst op de campus door de campus Middelheim van de Universiteit Antwerpen.

Kunst is overal op de Universiteit Antwerpen. Aan de muur in de wandelgangen, op het plafond en verscholen in het groen. De commissie Kunst op de Campus voert al sinds de jaren zeventig een actief kunstbeleid. De kunstcollectie van de UA telt om en bij de 1 100 schilderijen, objecten, sculpturen, ... van hedendaagse kunst.

Zo wilt men kunst dicht bij professoren, studenten en bezoekers brengen. Op de campussen zijn werken van Jan Fabre, Pierre Alechinsky, Fred Bervoets, Sam Dillemans, Vic Gentils en vele anderen te bewonderen. In volgend filmpje kunt u reeds kennismaken met deze kunst: https://youtu.be/E23iqSfttpU

Vorig najaar lieten wij ons leiden door de kunst op de campus Drie Eiken. Dit voorjaar gidste Bob Vermerght ons door de kunst op de Stadscampus, nu doet hij hetzelfde op de campus Middelheim.

Deelname aan deze activiteit is gratis voor leden, niet-leden betalen 4 euro. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan kenvannuffel@hotmail.com of op 0498/734.764 en (eventueel) overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk.

Plaats van afspraak: aan de ingang van het gebouw van de Koninklijke Hogeschool (hoek Floraliënlaan - Middelheimlaan)

 

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden € 4,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds