Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Museum Matinee 2019

Museum Matinee 2019

Wie denkt dat een museumbezoek saai moet zijn, is duidelijk nog nooit naar ons Museum Matinee gegaan. Tijdens dit evenement nemen verschillende bekende Brusselaars en Vlamingen je mee doorheen de wereldgeschiedenis.
Van misdaadauteur Toni Coppers en cartoonist Lectrr tot artieste Margriet Hermans en zanger Rick de Leeuw, allen presenteren zij vol passie en inlevingsvermogen hun favoriete kunstwerken. Kom op zondag 13 oktober dus zeker naar het KMKG in het Jubelpark voor een onvergetelijk dagje cultuur. Het evenement is gratis, maar schrijf je wel even.

Wat mag je precies verwachten?
Van 10u30 tot 12u30 zullen de special guides elk aan één museumstuk staan. Iedere 20 minuten gidsen zij het toegewezen meesterwerk. Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een plannetje waarin zij elke gids vinden met de uren waarop ze spreken. Je bent dus helemaal vrij je eigen kunstroute samen te stellen. Op het einde van de ochtend ontvangen we alle gidsen en bezoekers samen in de prachtige kloosterzaal voor een hapje en een drankje. Om 14u sluiten we af, maar wie er dan nog geen genoeg van heeft, is welkom om zelf nog wat rond te snuisteren in de indrukwekkende permanente collectie van het museum.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds