Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Chocolade workshop

Chocolade workshop

Pralines zelf maken voor de komende feestdagen, heerlijk toch? Met deze workshop ben je alvast aan het juiste adres.

Veronique Verbruggen, lesgeefster bij de Colruyt Group Academy, ontvangt ons in haar atelier in Balen met een glaasje cava. Ze geeft ons eerst een korte uitleg over de ‘chocolade’-wereld. Daarna leert ze ons chocolade snoepjes en pralines maken die we verzamelen in een zelf gemaakt chocolade kommetje. Om de pralines op te vullen met een heerlijke ganach leren we daarenboven ook zelf een vulling maken. Met onze 'chocoladecreaties' kunnen we na afloop onze huisgenoten (hopelijk) aangenaam verrassen.

Plaats: Leemkuilenweg 19, 2490 Balen (Rosselaar) 

Duurtijd: 2,5 uur

Deelname: leden betalen 35 euro per persoon, niet-leden 37 euro per persoon. De werkelijke kostprijs voor de workshop bedraagt 37 euro per persoon. Leden van het Willemsfonds genieten een korting van 2 euro.

Inschrijven kan tot en met woensdag 4 december via mail naar mol@willemsfonds.be  of telefonisch op het nummer 0496 08 30 71.

Gelieve de deelname, na bevestiging van inschrijving, te storten op rekeningnummer van Willemsfonds Mol BE96 8601 0925 3405 met vermelding van uw naam, 'chocola' en het aantal personen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:

Véronique Verhaest
mol@willemsfonds.be
0496-08 30 71

Sluit Mijn Willemsfonds