Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Het Willemsfonds bouwt aan de toekomst!

Het Willemsfonds bouwt aan de toekomst!

Het bestuur van Willemsfonds vzw nodigt je uit op de algemene ledenvergadering van zaterdag 30 november 2019: hét moment waarop we met je van gedachten wisselen over de koers die onze vereniging vaart. Dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit, want we leggen de weg bloot naar een Willemsfonds van de 21e eeuw. We stellen ons nieuw beleidsplan “Samen sterke verhalen maken” aan je voor en geven tekst en uitleg bij onze nieuwe statuten.

PRAKTISCH

Wanneer? Zaterdag 30 november 2019
Voormiddag algemene vergadering: ontvangst met koffie vanaf 10u. De vergadering start om 10u30.
Namiddag: Een vorming van de Blauwe Fakkelteit: Hoe pakken we fondsenwerving best aan? Hoe brengen we het verhaal van onze organisatie aan potentiële schenkers? Hoe en waar vinden we die schenkers? Tijdens deze sessie zet fondsenwervingsadviseur Ilja De Coster enkele basisconcepten op een rij. Maar hij luistert vooral naar jouw vragen en zoekt antwoorden die jou echt vooruit helpen.
Ilja De Coster een vorming van de Blauwe Fakkelteit
Ontvangst met koffie vanaf 13u30. De vorming start om 14u. Na de vorming drinken we nog een glaasje.
Waar? Geuzenhuis, Kantienberg 9, 9000 Gent.
’s Middags is er de mogelijkheid om aan te schuiven aan een pizzabuffet. De lunch kost € 15 (incl. drank) en dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer BE39 0010 2817 2819. 
Inschrijven? Kan tot en met vrijdag 22 november 2019 via www.willemsfonds.be. Natuurlijk kan je ook nog inschrijven via de klassieke weg: stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75. Vermeld bij jouw inschrijving of je deelneemt aan de algemene vergadering en/of de lunch en/of de vorming.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname algemene vergadering (zonder lunch) Gratis
Deelname enkel vorming Blauwe Fakkelteit Gratis
Deelnameprijs algemene vergadering met lunch en vorming De Blauwe Fakkelteit € 15,00

Meer info?
Stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Sluit Mijn Willemsfonds