Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Ontbijttheater One Little Lie

Ontbijttheater One Little Lie

Op zondag 9 februari 2020 om11.00 uur gaat het Willemsfonds-Wilrijk naar het ontbijttheater One Little Lie van het ATG in het CC Aartselaar. Een toneelstuk in co-regie van WF-lid Jean Knops met in de hoofdrol Wilrijkenaar en voorzitter van het Feestcomité Raymond Van de Weyer.

Soms liegen we uit egoïsme, soms is het een ‘leugentjeom-bestwil,’ en af en toe kan een leugen ons zelfs het leven redden. We staan er alleen niet bij stil. Ook niet bij de gevolgen van één klein leugentje. En dat zou misschien wel eens interessant kunnen zijn. Hoeveel leugens moeten we vertellen om die ene leugen geloofwaardig te houden? Wat is trouwens het verschil tussen een leugen en een onwaarheid? En hoe raak je verstrikt in je eigen leugens? Een hoop leugens, overgoten met een saus van fijne humor, is het beste recept voor een boeiend stukje theater. Of is dit ook een leugen?

De voorstelling start om 11.00 uur en nadien wordt u een ontbijt/lunch aangeboden in de foyer van het cultureel centrum.

De deelname aan deze activiteit kost 19 euro. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan wilrijk@willemsfonds.be en overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Plaats van afspraak is het Cultureel Centrum Aartselaar, della Faillelaan 34, 2630 Aartselaar.

Wenst u meer informatie over deze activiteit, kunt u contact opnemen met Ken Van Nuffel, wilrijk@willemsfonds.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 19,00
Deelnameprijs niet-leden € 19,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds