Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Jaarlijks etentje

Jaarlijks etentje

Namens het bestuur van het Willemsfonds Nieuwpoort heb ik het genoegen U uit te nodigen op ons jaarlijkse etentje.

Zoals vorig jaar gaat het door op zaterdag 25 januari 2020 om 19u30 in feest- en banketzaal “in ‘t Visserke”, IJzer 5 te Nieuwpoort, alwaar Chef Stephaan Ghys ons terug zal verwennen met een culinair hoogstandje.

U kunt deelnemen aan ons jaarlijks etentje, en dit voor de prijs van 55,00 € voor de Willemsfondsleden, dit voor het hele menu, inclusief aperitief en dranken tot en met het dessert. Niet-leden ontvangen wij ook graag aan de prijs van 58,00 €.

Om organisatorische redenen vragen wij dat er vooraf wordt ingeschreven voor het etentje en dit uiterlijk vóór 15 januari 2020.

U kunt zich inschrijven door betaling bij de voorzitter op onderstaand adres, of door storting op rekeningnummer BE90 0011 5648 5732 van het Willemsfonds Nieuwpoort, met vermelding “jaarlijks etentje” en het aantal deelnemers.

Na het succes van de vorig jaren, hopen wij U zeer talrijk op dit initiatief te mogen verwelkomen en groeten U hartelijk.

Het uilenmenu :

Als aperitief een glaasje cava met enkele hapjes, Tongfilets – gele wortelzalf - pijpajuin – zeekraal - pesto|Parelhoen – stoofpotje van groenten – morieljen – gegrilde aardappel, Verloren brood – speculoosijs – whisky - caramel, Koffie of thee naar keuze met versnaperingen (inclusief aangepaste wijnen en water tot aan het dessert)

Prijs : leden : € 55,00, niet-leden : € 58,00

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 55,00
Deelnameprijs niet leden € 58,00

Meer info:
Maurice Bellefroid
058-23 60 56
nieuwpoort@willemsfonds.be   

Sluit Mijn Willemsfonds