Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over GEANNULEERD - Museumbezoek

GEANNULEERD - Museumbezoek

In de brief ter vernieuwing van het lidmaatschap eind november stond ook het voorstel tot jaarprogramma 2020; de algemene ledenvergadering keurde dit programma goed.
Bij de bespreking werd bij de activiteit van 14/03 duidelijk gesteld dat wij via het overkoepelend verbond Willemsfonds Oost-Vlaanderen een “beperkt aantal tickets” aan zeer gunstige voorwaarden hadden aangekocht (vooraf betaald in april 2019); aan de aanwezigen op de AV van 14/12/19 werd duidelijk gemaakt dat er bij voorkeur in de komende weken werd ingeschreven om aan deze activiteit deel te nemen.

De voorbije weken beantwoorden een aantal leden deze oproep en eind vorige week waren alle beschikbare kaarten voorlopig toegewezen. De personen die inschreven krijgen eerstdaags de vraag om het overeenstemmend bedrag over te schrijven op onze rekening terwijl de consulente van WF Oost-Vlaanderen binnenkort de gereserveerde kaarten naar het secretariaat zal opsturen.

Wenst u deze tentoonstelling met internationale weerklank nog te bezoeken, dan raden wij u aan om via de website van het MSK na te gaan of er nog tickets beschikbaar zijn (niet meer op 14/03/2020 om 10:30 uur) en online uw tickets te bestellen. De prijs van een ticket is tot 01/02 nog 25 € pp; na de opening van de tentoonstelling verhoogt de prijs tot 28 € pp. Het is natuurlijk ook mogelijk dat bv. de afdeling Moerbeke-Waas nog tickets in overschot heeft zodat u alsnog op 14 maart kunt deelnemen (gegevens Moerbeke-Waas via de website www.willemsfonds.be).

Op zaterdag 14/03/2020 zijn wij samen met de Willemsfondsafdelingen Oudenaarde en Moerbeke-Waas om 10:30 uur te gast in het MSK.

Met vriendelijke groeten

Het WF-team Lochristi

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Robert Steens
lochristi@willemsfonds.be
09-355 81 98

Sluit Mijn Willemsfonds