Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Uitgesteld naar 2022 - Absurditeiten. 2020: het jaar stillekens

Uitgesteld naar 2022 - Absurditeiten. 2020: het jaar stillekens

Vorig jaar speelden de verteller, de muzikant en de tekenaar voor het Willemsfonds voor een uitverkochte zaal. En dus blijft de formule dezelfde: een cross-over trioconcept over het menselijk gedrag in België en ver daarbuiten. Een blik op het surrealistische leven in woord, muziek en beeld.  Een cabaret vol humor en satire die de wereld een spiegel voorhoudt.


Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid. Kruismans combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!

Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigenaardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans.

Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde  potprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en Knack-Focus te verwonderen.

Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portretje van een wereld vol absurditeit...

Indien mogelijk ontvangen we je na de show tijdens een receptie. Zo kan je nog nagenieten bij een hapje en een drankje.

NJ2021 - Kortwegformaat NIEUWE DATUM.jpg

Corona informatie

In het kader van de huidige coronamaatregelen is vooraf reserveren noodzakelijk. Reserveer jouw plaatsje dus z.s.m. via de knop 'tickets bestellen'. Reserveer liefst met jouw bubbel in 1 keer, zodat we zeker weten dat we iedereen een plaats kunnen geven met voldoende afstand.

Uiteraard worden alle routes naar de zaal duidelijk aangegeven en is er handgel aanwezig. We zullen onze bezoekers op de hoogte houden van verdere aanpassingen naarmate de situatie vordert.

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar als we moeten annuleren, worden alle tickets terugbetaald. Ook: als je moet annuleren vanwege corona-gerelateerde gezondheidsproblemen, krijg je ook jouw geld terug.

Ticketsreserverenlijn.png

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard ticket € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds