Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Valentijn is gezellig samen bierproeven

Valentijn is gezellig samen bierproeven

Fysieke activiteiten organiseren begin 2021 is nog niet aan de orde. Dat wil echter niet zeggen dat er niets te beleven valt in het nieuwe jaar. Op 12 februari 2021 organiseert Willemsfonds Regio Tremelo voor zijn leden een toffe, virtuele bierproefavond met biersommelier Belinda Eelbode!

Hoe werkt het?

Je schrijft je in voor de tasting via vrijwilligers@willemsfonds.be. Je betaalt vervolgens het deelnamegeld. De bierdegustatiebox wordt thuis geleverd met de post. De box is bestemd voor 2 personen. Zet je dus samen met je knuffelcontact :-)
Na de inschrijving krijg je ook een zoomlink doorgestuurd. Bij aanvang van de bierproefavond - 12 februari om 18u30 - kan je op deze link klikken om erbij te komen en te chatten. Dit kan met een gsm, tablet of laptop.
Geniet dus thuis samen van de flesjes bier en de hapjes, terwijl je deskundige commentaar krijgt van biersommelier Belinda Eelbode (Beer to Taste). Voorzie misschien gewoon enkele bierglazen.

De bierdegustatiebox

Deze box wordt samengesteld met artisanale bieren. Belinda gebruikt haar expertise als thuisbrouwer, zytholoog en 18 jaar als gids in de brouwerij Rodenbach. Ze begeleidt je professioneel in deze virtuele bierproeverij: Hoe perfect schenken? Hoe proeven? Bier op welke temperatuur bewaren en schenken? Welk glas? Hoe werkt foodpairing & bier? ….

Welke bieren mag je verwachten in je bierdegustatiebox?

De 6 bieren zijn een keuze van Beer To Taste. Er is voor elk wat wils: 1 roodbruin + 1 Wijze Willem* + 1 extra blond + 1 bruin + 1 quadrupel + 1 Stille Nacht; en artisanale, passende hapjes voor foodpairing (hartvormige chocoladepralines).
* In opdracht van het Willemsfonds creëerde Beer to Taste een eigen bier: ‘Wijze Willem’. Dit pittig blondje is te proeven in deze box.

Praktisch:

Inschrijven kan tot 1 februari via vrijwilligers@willemsfonds.be
Prijs leden WF Regio Tremelo: 10 euro overschrijven op RN BE74 9796 1712 3907 van WF Regio Tremelo.
Levering bier: wordt thuis geleverd per post
Tijdstip van de digitale bierproefavond: vrijdag 12 februari 2021 om 18u30

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden WF Regio Tremelo € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Mieke De Groen
regiotremelo@willemsfonds.be
0477-41 93 66

Sluit Mijn Willemsfonds