Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Aperitiefconcert

Aperitiefconcert

Het bestuur wil u hierbij uitnodigen tot het  bijwonen van het  aperitiefconcert ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse gemeenschap. Dit gratis concert gaat door op zondag 10 juli 2022 om 11 uur in het Uytcafé, Zavel 5A te Lochristi en wordt ons aangeboden door de Cultuurdienst van Lochristi en Vlaanderen Feest. In de bijgevoegde flyer vindt u bijkomende bijzonderheden voor het concert.

Het concert is een optreden van “De Nachtegaal van Beervelde”, zoals Erline Van Hijfte in een recensie - na haar optreden op de laatste tuindagen - werd genoemd. Zij brengt ons, voor deze gelegenheid covers van Vlaamse liedjes.

Verloop van dit concert:

            10:30 uur: deuren Uytcafé open
            11:00 uur: aanvang concert
            12:30 uur: einde concert met een hapje en een drankje

We reserveerden een 10-tal tickets op naam van het Willemsfonds Lochristi. Wie dit  concert wenst bij te wonen, kan zich inschrijven bij Robert Steens via tel. 09/355 81 98 of robertsteens@hotmail.com, en dit vóór 01 juli 2022; de tickets worden u bezorgd!

Indien alle gereserveerde tickets toegewezen zijn kunt u zelf uiteraard in eigen naam tickets bestellen via www.lochristi.be/tickets. U dient zich dan eerst persoonlijk te registreren bij de cultuurdienst. Het zou wel leuk zijn mocht u het secretariaat dan  inlichten over uw persoonlijke reservering, zo weten we hoeveel Willemsfondsers er aanwezig waren.

Het WF-team Lochristi

PS: Meer weten over de zangeres: www.erline.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Robert Steens
lochristi@willemsfonds.be
09-355 81 98

Sluit Mijn Willemsfonds