Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Jaaroverzicht 2018: 3 man en een paardenkop (editie Brussel)

Jaaroverzicht 2018: 3 man en een paardenkop (editie Brussel)

Net als in 2016 en 2017 geeft het Willemsfonds graag een impuls aan de groeiende traditie van oudejaarsconferences op de plek waar maatschappelijke veranderingen zich vaak als eerste manifesteren: Brussel. De voorbije jaren oogstten Karl Meersman en Jan De Smet al veel succes met hun jaaroverzichten in samenwerking met Ivan De Vadder. Dit jaar verenigen zij de krachten met Bert Kruismans en en een mystery guest, in een regie van Joris Gijssen. Wij zien ze op 12 januari 2018 om 20 uur aan het werk in één van de parels van Brussel: Het Vaudeville Theater in de Koninginnegalerij.

Een ongewone theatervoorstelling over de grillige wereld, een moeilijk te begrijpen land en doortrappende mensen.  De verteller, de muzikant en de tekenaar behoeden u voor meer gevaar!! Een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. Een drieband vol humor en satire die niet alleen de wereld en haar beroemdheden jent, maar ook een plaatselijke VIP…

Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid. Kruismans combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!

Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans.

Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en KnackFocus te verwonderen.

Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portretje van wereld vol surrealisme …

           

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds