Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Startmoment BF (45).JPG

Blauwe Fakkelteit

Binnen de Blauwe Fakkelteit krijg je de kans om jouw verhaal te delen en dat van anderen te leren kennen. Zo gaan we samen voor een gemeenschap van actieve en betrokken burgers!

Vormingscentrum

Samen sterke verhalen maken

Wanneer mensen elkaar beter leren kennen, ontstaat er meer begrip. Wederzijdse dialoog zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen en zich durven uit. Door het delen van verhalen krijgen we een sterker vertrouwen in elkaar en de maatschappij. Daarom helpt de Blauwe Fakkelteit jou om je eigen verhaal te vertellen. Dit doen we tijdens fysieke samenkomsten die we afwisselen met digitale ontmoetingsmomenten.

Persoonlijke groei en nieuwe inzichten

De Blauwe Fakkelteit geeft iedereen de kans om levenslang en levensbreed te leren. De activiteiten zorgen voor verbinding tussen mensen en motiveren hen om permanent te streven naar persoonlijke groei en nieuwe inzichten. Maar mensen zijn geen eilandjes, ze zijn steeds verbonden met een grote geheel. Daarom plaatsen we zelfontplooiing steeds in relatie met het grotere veld waar je als persoon deel van uitmaakt.

Elk academiejaar werken we rond een actueel thema. Zo focusten we al op het verenigingsleven in de 21ste eeuw, het belang van heldere (digitale) communicatie, op cultureel ondernemen,… In 2022-2023 maken we van jou een echte doendenker. Een doendenker is iemand die de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid onderzoekt en van daaruit in actie komt. Het is iemand die bewust en actief zijn/haar burgerschap vormgeeft.

Tijd voor actie! Word jij ook een doendenker?

Startmoment Blauwe Fakkelteit | 27 september 2019

Vorming filmpjes maken met de smartphone met Job van Publiek Centraal 2018

Sluit Mijn Willemsfonds