Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Expo 'Ceci n'est pas un corps. Hyperrealism Sculpture'

Hyperrealisme is een kunststroming die in de jaren 70 in de Verenigde Staten opdook. Het keert het abstracte de rug toe en probeert om een nauwkeurige weergave van de natuur voor te stellen tot het punt dat de toeschouwers zich soms afvragen of ze te maken hebben met een echt lichaam. De hyperrealistische kunstenaar creëert een soms amusant, soms verstorend, maar steeds een betekenisvol kunstwerk.

Met een selectie van een vijftigtal hyperrealistische beeldhouwwerken van de grootste namen in de hedendaagse kunst (George Segal, Ron Mueck, Maurizio Cattelan, Berlinde De Bruyckere, Duane Hanson, John De Andrea…), geeft de expositie ‘Ceci n’est pas un corps. Hyperrealism Sculpture’ een weergave van de evolutie van de menselijke gestalte van de jaren 1970 tot vandaag. 

De stad Luik en La Boverie zagen de unieke kans om deze expositie op hun kalender te zetten. Het is de laatste stop van een wereldtournee. De expo heeft al een succesvol parcours afgelegd, zoals de tentoonstelling in Rotterdam met niet minder dan 230.000 bezoekers in 3 maanden tijd!

Wanneer?

Van 22 november t.e.m. 3 mei 2020.
Dinsdag t/m vrijdag: 9u30 tot 18u.
Zaterdag en zondag: 10u tot 18u.

Waar?

La Boverie, Parc de la Boverie, Luik

Meer info?

https://expo-corps.be  

Willemsfondsvoordeel

Op vertoon van je lidkaart krijg je 10% korting op de standaardprijs voor volwassenen. 

Sluit Mijn Willemsfonds