Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

F.C. De Kampioenen in 3D, aan zee

F.C. De Kampioenen komt deze zomer naar de Kust.

3D World Magic & Fun én Hec Leemans (de tekenaar/scenarist van de reeks) werkten aan een dolgekke expo vol leuke doe-en fotomomenten waarin jij de ontbrekende schakel bent!

Niet ‘achter’ maar ‘voor’ de schermen

In deze expo ben JIJ de ster van de reeks. De doe-expo van maar liefst 3.000m² is vooral gericht op de stripdecors van ‘de beste ploeg van het land’. Maar ook de tv-reeks en de films komen aan bod met tal van weetjes, geheimen én exclusief materiaal rond de acteurs.

Je poseert in ontelbare decors en in verschillende 3D animaties. Zo zal Carmen je toekomst voorspellen, Doortje je uitnodigen om samen een tv programma in te blikken, stelt Xavier je voor aan de ‘Xaverianen’ en neemt Boma je mee naar de Pussycat. Dat Xavier niet de beste doelman is wisten we al heel lang, maar of je hem zomaar kunt verschalken, zal blijken op de expo. Je wordt omgetoverd tot Supermarkske, neemt een ‘Kampioenen-Karaoke’ op én geniet van de kookkunsten van ‘chef Mark Vertongen’ die een gerecht klaarmaakt op je virtuele bord. Mijn gedacht!

Je zal ook zelf stripscènes kunnen manipuleren door een bepaalde houding aan te nemen of een tekstballon te kiezen. Op bepaalde plaatsen moet je zelfs acteren in een levensgrote strip.

O ja, laat je niet in de luren leggen door Fernand! Man, man, man…

Openingstijden?

Van 11 uur tot 18 uur.

Wanneer?

Elke dag van 3 juli t.e.m. 1 september 2019.

Waar?

Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, Oostende

Meer info?

www.kampioenenaanzee.be


Willemsfondsvoordeel

Willemsfondsers die voor minstens 3 personen kaartjes kopen aan de kassa én hun lidkaart tonen, krijgen een stripalbum van de kampioenen ter waarde van € 6,50 cadeau. Kom je met 6 personen? Dan krijg je 2 strips. Er is keuze uit 4 strips.

 

Sluit Mijn Willemsfonds