Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Doe je met ons mee?

Er is plaats aan het roer van het Willemsfonds! 

In het Willemsfonds maken we ons sterk dat we tegen 2025 een divers bestuursorgaan hebben. Een bestuur vormen, dat kan je niet plannen.  Onze vrijwilligersvereniging is bovendien steeds in beweging en dat geeft kansen op interessante ontmoetingen en op uitwisseling van ideeën. Daarom wachten wij niet en grijpen wij kansen wanneer die er zijn. Ben jij geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij het Willemsfonds? Heb je een open geest en een drive om je maatschappelijke handafdruk te vergroten? Aarzel niet en lees onze bestuurdersvacatures. (LINK naar functieprofielen bestuurders) 

Geef ons advies voor een inclusievere samenleving 

Of kom mee nadenken over de maatschappelijke impact van het Willemsfonds in de adviesgroep inclusie. (LINK naar pagina Maak kennis met de adviesgroep inclusie) We denken samen na over actuele thema’s die te maken hebben met inclusie. Neem daarvoor contact met onze coach inclusie tania.menten@willemsfonds.be. 

Er is voor iedereen een plaats in onze vrijwilligersploeg  

Is besturen niets voor jou maar wil je wel meewerken aan een warm Willemsfonds? Bekijk dan zeker onze andere vrijwilligersvacatures (link naar vrijwilligers vacatures) 

Heb je een bijzonder talent? Laat het ons weten! 

In het Willemsfonds kies je zelf of je gezellig deelneemt aan onze activiteiten of zelf actief meewerkt. Heb je een talent waar je trots op bent? Ben je dichter, schilder, beeldhouwer, muzikant, fotograaf, … ? Brouw jij jenever, repareer je auto’s of maak je je eigen zeep? Plaats je tattoos of beschilder je handen en voeten met henna? Ken jij de streekgerechten van jouw geboorteland? Wil je een boeiende lezing of workshop geven? Heb je altijd al eens willen gidsen in jouw stad of land? Of wil je wel eens DJ voor een avond zijn? Ben je slachtoffer van oorlog of geweld, ziekte of armoede? Heb jij een idee hoe we het klimaat kunnen redden? Wil je samen zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke problemen? Of misschien ben jij de persoon die iedereen aan het lachen brengt? Je kan het zo gek niet bedenken, of de Willemsfondsers staan nieuwsgierig op de eerste rij om jou een welkomstapplaus te geven. 

Kortom, wil jij naast lid zijn van het Willemsfonds ook je eigen ding komen doen? Aarzel niet en neem nu contact op met …… . Wedden dat we het goed met elkaar kunnen vinden? 

Wat doen andere vrijwilligers? 

Concert van Lokmann jazz

Sluit Mijn Willemsfonds