Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Kan jij koken?

Kom je met ons Samen (digitaal) koken en sterke verhalen Smaken?  

Denk je dat samen koken en elkaar verhalen vertellen tijdens het eten een goede manier is om mensen welkom te heten? Vind je ook dat wat er op je bord ligt veel zegt over hoe je over de dingen denkt? Maak jij graag het verschil voor de aarde en al haar bewoners? Ben je bovendien op zoek naar een speciale uitdaging? Wil je daarin begeleid worden? Vind je het fijn om te werken met een verscheidenheid aan mensen? Kook je graag en schrikt digitaal lesgeven je niet meteen af? 

Dan ben jij misschien de geknipte persoon om al kokend Samen sterke verhalen te Smaken! 

Profiel 

De (hobby)kok Samen sterke verhalen Smaken kookt graag. Hij/zij/hun kan lesgeven of wil zich deze vaardigheid eigen maken. De (hobby)kok kookt in eigen keuken. Ontspannen koken en tegelijk praten is belangrijker dan “goed” kunnen koken. De (hobby)kok is nieuwsgierig naar het individuele verhaal van mensen en praat graag met mensen en wordt daardoor niet afgeschrikt door het digitale gebeuren. De (hobby)kok is bereid om zijn/haar/hun menu aan te passen aan de inclusieve criteria eigen aan het project. De (hobby)kok is akkoord dat zijn/haar/hun gerechten gefotografeerd worden en de recepten gepubliceerd worden. 

Opdracht 

Je begeleidt (digitale) kooksessies. Dit hoef je niet alleen te doen. Je wordt met raad en daad bijgestaan door de coach inclusie van het Willemsfonds.  

Ondersteuning 

Voordat je online gaat koken, krijg je een uitgebreide informatie over het project.  

Daarna kies je samen met de coach inclusie welk gerecht je zal koken. Meerdere gerechten kan ook zolang er voldoende ruimte is om samen gezellig te eten. Verder maak je afspraken over wanneer je beschikbaar bent voor (digitale) kooksessies, welke kostenvergoedingen mogelijk zijn, welke ondersteuning je nodig hebt, … .  

De onkosten die je maakt om de opdracht uit te voeren, worden terugbetaald door het Willemsfonds.  

Bij elke kooksessie zorgt het Willemsfonds voor de randvoorwaarden, van het uitnodigen van de deelnemers tot en met het hosten van de kooksessie. Jij hoeft je dus van niets iets aan te trekken behalve dan van wat er in je kookpotten zit. En natuurlijk ook van hoe de deelnemers het er in hun keuken van af brengen. 

Kortom, grijp je kans om … 

 • een verbindende rol op te nemen in de samenleving; 

 • mee te werken aan een inclusieve wereld;  

 • het verschil te maken voor mens, dier en aarde; 

 • tijdens het eten te luisteren naar de persoonlijke verhalen van de deelnemers; 

 • de deelnemers een gezellige avond te laten beleven; 

 • samen te werken met de coach inclusie van het Willemsfonds; 

 • coachende en inspirerende vaardigheden bij jezelf te ontwikkelen of te (her)ontdekken; 

 • daarbij ondersteund te worden op jouw maat; 

 • boeiende ontmoetingsmomenten te beleven; 

 • je eigen recepten inclusief te maken; 

 • je eigen recepten te laten schitteren in het Willemsfondskookboek 

 • kortom, om samen (digitaal) te koken en een sterk verhaal te Smaken 

Stel je kandidaat

Heb je na het lezen van deze vacature goesting gekregen om je kookkunsten (digitaal) te delen? Kriebelt het om mee vorm te geven aan een inclusief (digitaal) kookboek? Heb je vooraf nog vragen? Contacteer onze coach inclusie via 0490 11 02 91 of tania.menten@willemsfonds.be. 

 

Sluit Mijn Willemsfonds