Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Komaf met taboes!

Help ons de wereld te verwarmen en word een naakte Willemsfondser?  

Vind je ook dat onrecht besproken of een taboe doorbreken moet worden? Ook jij kan bijdragen aan een mildere samenleving waarin er voor iedereen een plek vrij is. Heb je onrecht aan den lijve ondervonden of het noodlot in de ogen gekeken? Voldoe je niet aan schoonheids- of andere idealen? Heb je er geen probleem mee om je moeilijke of pijnlijke ervaring in tekst en in beeld onomwonden de wereld in te sturen? Durf je je bovendien kwetsbaar voor de lens opstellen? Puur, zonder styling of make-up, rauw en focussend op jouw eigen levensverhaal? Opdat anderen zoals jij zich in je verhaal kunnen herkennen en er moed uit putten? Dan ben jij de persoon die we zoeken! 

Vanaf september 2022 werpen we in elke Rechtuit een kritische blik op de maatschappij. We doen dat aan de hand van verhalen van gewone mensen in onze nieuwe rubriek “De naakte  Willemsfonder”. We plaatsen naast jouw geschreven verhaal een kunstige foto van jou.  

Voor de individuele fotoshoots werken we samen met Filip Van Zandycke van Hoedgekruid en met Morgane Gielen, kunstfotografe van No Babes, bekend van het televisieprogramma Iedereen Beroemd 

Moet er dus iets van jouw lever? En mogen wij je helpen je verhaal kenbaar te maken? Wil je eerst nog wat méér weten? Bezoek dan hoedgekruid.be en nobabes.be. De recentste bijzonderheden vind je op facebook en Instagram. Twijfel je nog of ben je juist 100% zeker, aarzel niet langer en contacteer onze coach inclusie via tania.menten@willemsfonds.be.  

Zij regelt een afspraak voor een bijzondere -en bovendien persoonlijke- fotoshoot met één van onze fotografen. Wie deelneemt en bereid is zijn/haar/hun foto’s en verhaal te delen in de Rechtuit, mag drie foto’s kiezen en ontvangt het No Babes fotoboek van Morgane Gielen. Extra foto’s kunnen aangekocht worden. Het verhaal wordt samen met de coach inclusie in een inspirerende tekst gegoten. 

Sluit Mijn Willemsfonds