Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Halloween audioverhaal 'Hoe je een heks wordt' door schrijfster Chris Van Camp, laureate van de tiende editie ‘De Bronzen Uil’ (Willemsfonds)

Halloween audioverhaal 'Hoe je een heks wordt' door schrijfster Chris Van Camp, laureate van de tiende editie ‘De Bronzen Uil’ (Willemsfonds)

Halloween audioverhaal 'Hoe je een heks wordt' door schrijfster Chris Van Camp, laureate van de tiende editie ‘De Bronzen Uil’ (Willemsfonds)

een realisatie van Willemsfonds Moerbeke ism Literatuur Vlaanderen (oktober 2020)

audioverhaalchrisvancamp.jpg

Halloween is het volksfeest dat het meest tot de kinderlijke verbeelding spreekt. De mistige sfeer rond Halloween roept geestrijke verhalen op. 

Ook schrijfster Chris Van Camp, tevens laureate van de tiende editie ‘De Bronzen Uil’ (Willemsfonds), verhief Halloween prompt tot haar nationale feestdag: 

Als een beetje excentrieke roodharige heb je niet veel nodig om in het Halloweenplaatje te passen. In haar boek “De kus van Dabrowski” vertelt Van Camp hoe ze in haar jeugd als buitenbeentje in het Kempens provinciestadje Lier met argusogen bekeken werd en spontaan “De zwarte madam” genoemd werd naar een illustere figuur in het oeuvre van Felix Timmermans. 

Chris Van Camp vertelt op grappige wijze en gelardeerd met stukjes uit haar gelauwerde boek hoe ze haar ‘heksen-imago’ nog verder cultiveerde. Dit met muzikale onderlijning en filmische bruitages van muzikante Myriam G.S. Mestiaen.

Beluister en geniet van het audioverhaal 'Hoe je een heks wordt' van Chris Van Camp via volgde link:

Audioverhaal 'Hoe je een heks wordt' van Chris Van Camp

Prijzen

Info contact: Katrien Van Hyfte

Tel: 0479 28 52 05
willemsfondsmoerbeke@gmail.com

Sluit Mijn Willemsfonds