Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Imago 2020

Wedstrijd voor Schilderkunst 

Vrijdag 19 november was er onder ruime belangstelling de proclamatie van de 5-jaarlijkse wedstrijd voor schilderkunst Imago 2020 in de Anglicaanse Kerk.

Het is een wedstrijd voor West-Vlaamse kunstenaars, ingericht door het Provinciaal Verbond van West-Vlaamse Willemsfondsafdelingen en Kunst-Wijs. Van 24 geselecteerde waren 29 werken weerhouden die tot 5 december te zien zijn in de Anglicaanse kerk.

De eerste prijs ging naar Patricia Moeyaert, de 2de prijs was voor Hans Vandeweghe , 3de prijs Jo Vandeleene en 4de prijs Peter De Kock;

Schepen Bart Plasschaert opende de tentoonstelling in aanwezigheid van de kunstenaars en het bestuur van Kunst-Wijs, organisator.

WFO Imago vernissage nov 2021 (45)

Op de foto: van links naar rechts winnares Patricia Moeyaert, 2de prijs Hans Vandeweghe, Sonja De Craemer, voorzitter Willemsfonds Oostende, Lieven Demets voorzitter Kust-Wijs, Hugo Brutin voorzitter jury, Peter De Kock, 4de prijs, 3de prijs Jo Vandeleene en Schepen Bart Plasschaert.

Foto’s van de proclamatie en de vooropening van de tentoonstelling kan u bekijken op de website van Willems Oostende vzw onder de knop fotoboeken https://www.willemsfondsoostende.be/fotoboeken.
Bovendien heeft het YouTube-kanaal van Kunst-Wijs vzw een filmpje over enkele van de deelnemende kunstenaars.

De rondreizende tentoonstelling gaat naar Blankenberge – in Bistro Boulevard 25, De Smet de Naeyerlaan, van 2 tot 30 april en Brugge , Vrijplaats B1, Beenhouwersstraat 1 van 7 tot 15 mei.

Inkom gratis.

 

Sluit Mijn Willemsfonds