Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Theater M

Het slippertje

Na 20 jaar is het eindelijk zo ver en trouwt Chantal met haar partner. Ze hebben al een flinke dochter van 18 en hij bouwde de voorbije jaren een succesvol zakenimperium uit. Dan ontdekt Lara dat papa haar ‘echte’ vader niet is… De ‘echte’ vader is namelijk een kennis van Chantal die 20 jaar geleden naar Amerika verhuisde om daar zijn bedrijf uit te breiden.

Gelukkig is het midden de jaren ‘80, is Amerika ver weg, bestaan er nog geen gsm’s, Facebook of internet en zal Chantals partner niets te weten komen. Tenzij… dochterlief haar echte vader wil ontmoeten, hem uitnodigt voor de trouw en blijkt dat papa en de biologische vader zakenpartners zijn. Maar dat is allemaal nogal vergezocht… niet?

Spel: Helga Van der Heyden, Christophe Stienlet, Andy Peelman, Elise Roels
Tekst: Frans Ceusters
Regie: Wim Peters

THEATER M staat voor een jong en open theatermakershuis in Mechelen. Ze zijn een gezelschap van spelers en makers dat ernaar blijft streven om te doen waar ze zo van houden. De nobele kunst van het toneelspelen. Met hun eigen creaties willen ze theater brengen dat ontroert, uitdaagt en verwondert.

Waar?

Oude Brusselsestraat 10, Mechelen

Meer info?

0478-78 15 99
info@theaterM.be
www.theaterm.be

Kaartjes bestellen in drie stappen

  1. Bestel je kaarten via flora.vandenheuvel@willemsfonds.be 
  2. Stort het gepaste bedrag op rekeningnummer BE39 0010 2817 2819 van Willemsfonds Algemeen Bestuur vzw met de mededeling ‘Slippertje’.
  3. Je kaarten liggen klaar aan de kassa.

OPGELET: deadline inschrijvingen is 20 maart!

Willemsfondsvoordeel

Als Willemsfonder geef je maar € 8 voor een kaartje voor de voorstellingen op 6 april 2019 (20u30) en 7 april 2019 (14u30).

Sluit Mijn Willemsfonds