Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Muziek verzacht de zeden in coronatijd!

Muziek verzacht de zeden in coronatijd!

Om het artistieke leven in Tongeren stilaan ‘live’ in beweging te brengen, speelt Luc Ponet elke donderdag van 12.00u tot 12.30u, een half uur meditatieve, blije, sfeervolle en inspirerende muziek op het monumentale Le Picard-orgel (1750) in de basiliek van Tongeren dat wereldwijd bekend staat als een uniek instrument of op het kleinere Thomas-orgel in het transept (2014) dat zonder twijfel een mooie tegenhanger is.

Een aanrader voor de muziekliefhebbers die toch even uit hun kot willen komen en weet 'muziek verzacht de zeden', luidt het spreekwoord, muziek verlaagt je hartslag en bloeddruk. Het ontspannende effect is ideaal tegen stress of een dipje.

Het zijn korte orgelconcertjes voor kenners en liefhebbers en dit geheel gratis. De social distance is gegarandeerd.

afgevraagd wat componisten inspireerde bij het componeren van hun meesterwerk? De natuur! Op dit concert klinken uitzonderlijk werken die hun levenslicht zagen tijdens een wandeling van de componist in de natuur!

Doe de wandeling mee en laat u ook inspireren.

Dit originele locatieconcert is het afsluitende concert in een reeks van drie waarin De Velinx het SONOS Ensemble met plezier aan u voorstelde.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Sluit Mijn Willemsfonds