Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Nieuws

Prikbord

RSS Feed
 1. Ben jij de nieuwe kapitein van het Willemsfonds?

  11 Jan 2021 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Stond jij vroeger als eerste in de rij om activiteiten en projecten (klein én groot) te organiseren? Ben jij de persoon die iedereen motiveert om te gaan voor dezelfde doelen? Vind jij dat cultuur een goed zakelijk beheer verdient? Meer nog: dat je met cultuur kan ondernemen? Dan ben jij misschien de nieuwe directeur, cultuurmanager, leider, of hoe je het ook wil noemen van het Willemsfonds. Herken je je hierin? Lees dan nu verder.

  Show complete post
 2. Gelukkig nieuwjaar!

  01 Jan 2021 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Het Willemsfonds wenst je een gelukkig nieuwjaar!

  Show complete post
 3. Het woord van het jaar 2020 is bekend

  15 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Van 1 t/m 14 december kon gestemd worden op de 20 genomineerde woorden voor het Woord van het Jaar 2020. De afgelopen twee weken werd zowel online als offline veelvuldig gediscussieerd over de genomineerde woorden, en werden er oproepen gedaan om te stemmen. Er is bijna 25.000 keer gestemd op de kandidaten voor de verkiezing van hét Woord van het Jaar 2020.

  Show complete post
 4. Wedstrijd: “De canon van de Nederlandstalige literatuur”

  04 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Maak kans op 1 van de 5 exemplaren.

  Show complete post
 5. Wie vaccineren we eerst?

  03 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Pfizer, Moderna, AstraZeneca, … Er zijn verschillende vaccins tegen het coronavirus in aantocht. Premier De Croo heeft zojuist aangekondigd, dat als alles goed gaat België vanaf 5 januari 2021 zal beginnen met vaccineren. Dit is het begin van het einde van de moeilijke periode, die het coronavirus ons allemaal heeft bezorgd. Maar de prangende vraag, die we ons moeten stellen: wie vaccineren we eerst?

  Show complete post
 6. Telt VUB-gastdocent Djalali zijn laatste uren?

  02 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  VUB-gastdocent Ahmadreza Djalali is door de Iraanse autoriteiten overgeplaatst naar een gevangenis in Karaj, dichtbij Teheran, waar regelmatig executies uitgevoerd worden. Djalali zou nog een laatste bezoek van zijn familie mogen ontvangen. Het is nu of nooit om de executie te voorkomen.

  Show complete post
 7. Vaccineer je tegen het coronavirus

  02 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Het Willemsfonds stelt vast dat er vrij veel weerstand is bij mensen om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Marc Vanryckeghem, voorzitter provinciaal verbond Antwerpen en lid van de werkgroep standpunt, zegt: ‘Het Willemsfonds heeft vertrouwen in de wetenschap, de veiligheid en de werkzaamheid van de goedgekeurde vaccins. Het Willemsfonds acht het dan ook aangewezen om zich zeker te laten vaccineren.’

  Show complete post
 8. Maak zelf een betrouwbaar ontsmettingsmiddel

  27 Nov 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  In de strijd tegen COVID 19 maken we zelf een veilig en betrouwbaar ontsmettingsmiddel.

  Show complete post
 9. Ahmadreza Djalali dreigt geëxecuteerd te worden

  25 Nov 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  De Iraans-Zweedse spoedarts Ahmadreza Djalali telefoneerde op 24/11/2020 naar zijn echtgenote Vida Mehrannia met de alarmerende boodschap dat hij afscheid moest nemen. Hij werd in afzondering geplaatst en ingelicht dat hij snel geëxecuteerd zou worden. We zijn diep verontrust en dringen er bij de Iraanse autoriteiten op aan om dr. Djalali niet te executeren en hem vrij te laten.

  Show complete post
 10. Brief aan Pascal Debruyne

  20 Nov 2020 by Yarrid Dhooghe 0 comments

  Politiek wetenschapper Pascal Debruyne zei vorige week in een interview in deMorgen dat het Willemsfonds en andere Vlaamse bewegingen niet divers genoeg zijn. Onze coach inclusie Tania Menten schrijft nu een brief naar hem.

  Show complete post
Sluit Mijn Willemsfonds