Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Cultuur beleven met weinig geld

Cultuur beleven met weinig geld

Bewonderen en mijmeren in musea levert niets op voor rebelse geesten. Actief van je laten horen, doe je niet met “l’art pour l‘art”.

Kom mee, we gaan maatschappijkritische kunst en cultuur beleven met weinig geld.

In onze facebookgroep cultuur beleven met weinig geld laten we maatschappijkritische stemmen horen, vooral deze die tot beweging en actie aanzetten. En dus geven we voorrang aan kunstvormen die de wereld zelf vormgeven en de realiteit bepalen.

We delen lezingen, debatten, acties, rap challenges, poetry slams, … . Al die activiteiten hebben één ding gemeen: kunst als kracht. En dat betekent uitdagen van onrechtvaardigheden. Financiële uitsluiting is zo een onrechtvaardigheid. En daarom gaan we cultuur beleven met weinig geld en dus delen we enkel goedkope en gratis activiteiten.

Heb jij het niet breed genoeg om aan het culturele leven deel te nemen? En ben je  het beu om passief toe te kijken naar de malaise in het openbare en het eigen leven? Of word je kwaad of triest wanneer je ziet hoe het de mensen rondom jou vergaat? Kom, cultuur beleven met weinig geld! En neem in onze facebookgroep zeker deel aan de denkoefening: “Kansarmoede is…  “. Aarzel niet, maak gebruik van je emoties en kom van je laten horen.

Sluit Mijn Willemsfonds