Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Ga op virtuele reis naar Nepal

Ga op virtuele reis naar Nepal

Het rijke religieuze leven van Boeddhisten en Hindoes ligt aan de basis van de Nepalese cultuur. Met online ontmoetingen, een boek, film en voordracht maken we kennis met dit boeiende land.
Het volledige reisprogramma maken we binnenkort bekend.

Binnenkort pak je jouw vakantiekoffer vol cultuur uit!

In de koffer zal je een boek, filmvoucher, drank, recept en virtuele cultuurtips vinden. Die hebben we zorgvuldig voor je geselecteerd. Geen vakantie zonder souvenir. In elke koffer vind je een leuk cadeautje als aandenken aan je virtuele Willemsfondsreis.

Reisprogramma

Maandag 20 juli 2020 vertrekdag. We starten met het lezen van een boek dat gaat over het land dat we bezoeken. ’s Avonds leren we elkaar en het vakantieland via een powerpoint presentatie kennen die wordt toegelicht door je gastheer Luc Govaert (WF Geraardsbergen). Op die manier maken jullie kennis met Nepal via een e-peritief op Zoom (om 20u).

Dinsdag 21 juli: we herkennen ons vakantieland uiteraard ook op culinair vlak. We koken een typisch gerechtje en maken eventueel een yoghourtdrankje.

Woensdag 22 juli: we starten om 19u45 en drinken samen een thee (voor wie wil) of ons yoghourtdrankje. We praten bij over het typisch gerecht. Om 20u sluit dichter David Troch aan en brengt poëzie.

Donderdag 23 juli: We kijken een film/documentaire die zich afspeelt in of gaat over ons vakantieland, Wereldfilmfestival MOOOV zorgt voor de inleiding.

Vrijdag 24 juli: alweer de laatste vakantiedag. Tijd dus om het boek uit te lezen. We sluiten de vakantieweek af met een laatste e-peritief via Zoom (om 20u). We bespreken de film/documentaire en het boek en klinken nog een laatste keer op onze vakantie.

Tip: houd de avonden van de gekozen week vrij.

Praktisch

Voor je koffer betaal je 50 euro inclusief verzending. Deze koffer bevat een boek, filmvoucher, recept, drank en souvenir. Alle virtuele activiteiten zijn inbegrepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs niet leden voor je koffer € 50,00
Deelnameprijs voor je koffer € 50,00

Meer info?
Stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Sluit Mijn Willemsfonds