Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Virtuele bierproefavond met Willemsfonds Woluwe

Virtuele bierproefavond met Willemsfonds Woluwe

Op 11 december aanstaande organiseert het Willemsfonds Woluwe een virtuele bierproefavond! 

Meld je voor 27 november aan en geniet van de bier-degustatiebox (een feestelijke fijnproever) én een virtuele samenkomst waar we samen genieten van de bieren en de bijbehorende uitleg. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Je schrijft je in voor de tasting via catherine@5oclock.be. Je betaalt 30 euro op het rekeningnummer dat je krijgt en spreekt daarna af met Willemsfonds Woluwe of je de bierdegustatiebox wilt ophalen in Stokkel of de Lombardstraat (Brussel-Centrum). De box is bestemd voor 2 personen. Zet je dus samen met je knuffelcontact :-) 

Per mail krijg je vervolgens een link doorgestuurd. Het enige wat je hoeft te doen, is bij aanvang van de tasting op de link te klikken, om live te kunnen volgen en chatten. Dit kan met een gsm, tablet of laptop.

Geniet dus thuis samen van de flesjes bier en de hapjes onder de deskundige commentaar van biersommelier Belinda. Voorzie misschien gewoon enkele bierglazen.

DE BIERDEGUSTATIEBOX: EEN FEESTELIJKE FIJNPROEVER

De BIERDEGUSTATIEBOX wordt samengesteld met artisanale bieren. Belinda Eelbode (van Beer to Taste) gebruikt haar expertise als thuisbrouwer, zytholoog en 18 jaar gids in de brouwerij Rodenbach. Ze begeleidt je professioneel in deze virtuele bierproeverij: Hoe perfect schenken? Hoe proeven? Bier op welke temperatuur bewaren en schenken? Welk glas? Hoe werkt foodpairing & bier? ….

Welke bieren mag je verwachten in je BIERDEGUSTATIEBOX?

De 6 bieren zijn een keuze van Beer To Taste (verschillende types/smaken)

  • Er is voor elk wat wils: 1 roodbruin + 1 Wijze WILLEM +1 extra blond + 1 bruin + 1 quadrupel + 1 STILLE NACHT
  • Artisanale passende hapjes met bier & foodpairing uitleg

* In opdracht van het Willemsfonds creëerde Beer to Taste voor deze socioculturele vereniging een eigen bier: ‘WIJZE WILLEM’. Dit pittig blondje is te proeven in deze box.

* STILLE NACHT wordt gebrouwen door de Dolle Brouwers uit Esen, een deelgemeente van Diksmuide met een rijke geschiedenis. Bij de naam Stille Nacht hoort een exclusief biertje van 12 vol%.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs (degustatiebox + virtuele tasting) € 30,00

Meer info of reserveren?
catherine@5oclock.be

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds