Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Boekvoorstelling Schwalbe

Boekvoorstelling Schwalbe

Het Brusselse Willemsfonds is bijzonder trots dat we het boek "Schwalbe, het verzwegen verhaal van het Belgische voetbal tijdens Wereldoorlog II" mee kunnen uitgeven.

Dit boek werd geschreven door Kurt Deswert na jaren van onderzoek in binnen- en buitenland en vertelt verhalen over voetballers, clubbestuurders, scheidsrechters, supporters, ... die betrokken raakten bij verzet, collaboratie, deportaties en gedwongen arbeid in nazi-Duitsland. Het is een boek vol levensverhalen die je veel vertellen over hoe het er in ons land aan toe ging tijdens de bezetting, één van de donkerste periodes in de geschiedenis van ons land.

INSTA_SCHWALBE

Op het moment dat onze laatste Kortwegbij u in de bus viel, was het boek net aan de pers voorgesteld in Kazerne Dossin, maar natuurlijk willen we het boek ook aan elke andere geïnteresseerde voorstellen. Daarom nodigen we je uit voor de Brusselse boekvoorstelling in het stadion van Crossing Schaarbeek op 30 maart. Auteur Kurt Deswert zal er vertellen over het boek en de verhalen, en nadien bieden we je een drankje aan om nog wat na te praten.

Het boek is te koop in de boekhandel aan 29,99 euro. Willemsfondsleden kunnen het aan 25 euro aankopen door een mailtje te sturen naar hans@willemsfondsbrussel.be

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis deelname Gratis

Meer info nodig of inschrijven?
Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be

Sluit Mijn Willemsfonds