Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Art Center & Beeldentuin

Collection Hugo Voeten geeft Willemsfondsafdelingen tot en met juni 2022 de kans om van een gegidst bezoek te genieten.

Collection Hugo Voeten bevindt zich in het Art Center in Herentals en de Beeldentuin in Geel. Een bezoek aan het Art Center is niet alleen een artistieke belevenis, maar ook het gebouw zelf zorgt voor een onvergetelijke architectuurervaring. In de Beeldentuin gaan kunstwerken een speciale dialoog met de tuinarchitectuur en het landschap aan. Deelnemers via het Willemsfonds ontvangen een leuk cadeaupakketje tijdens hun bezoek. U kan kiezen uit deze drie formules: 

  • Groepsbezoek met gids aan Art Center Hugo Voeten in Herentals en Beeldentuin Hugo Voeten in Geel op één dag tussen maart en oktober
  • Groepsbezoek met gids aan Art Center Hugo Voeten in Herentals het hele jaar door
  • Groepsbezoek met gids aan Beeldentuin Hugo Voeten in Geel van maart tot oktober

Boek rondleidingen met gids altijd rechtstreeks via https://collectionhugovoeten.simplybook.it/v2/#book/location/4/count/1/. Een groepsticket is geldig voor een rondleiding met gids voor maximum 15 personen in zowel het Art Center in Herentals als de Beeldentuin in Geel. Komt u met meer dan 15 personen, boek dan meerdere groepstickets. Zo zijn twee groepstickets geldig voor maximum 30 personen, drie groepstickets voor maximum 45 personen, ... Per groepsticket is er één gids inbegrepen in de prijs van het groepsticket. Collection Hugo Voeten kan geen gids garanderen bij de aankoop van een groepsticket minder dan dan 14 dagen op voorhand. Het Art Center is het hele jaar door geopend. Beeldentuin Hugo Voeten is open tussen maart en oktober. Groepsbezoeken vinden steeds op vaste momenten plaats.

Voor meer info contacteer pascale.braeckman@willemsfonds.be.

Sluit Mijn Willemsfonds