Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Het Domein van de Grotten van Han

Pure Wildlife en een mysterieuze ondergrondse wereld

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving! Als Willemsfondser geniet je van 20% korting op de standaardprijs.

“Origin”, een nieuw 360° spektakel in het hart van de Grot

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”, die je meevoert naar de oorsprong van de wereld en de Grot... Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

Oog in oog met de grootste Europese roofdieren

Safari in je achtertuin! Te voet (op een Wandelpad van 2,5 of 5,5 km) of met de Safari-car ontmoet je de Europese Big 5: de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat, en vele andere Europese diersoorten. Geniet van de adembenemende uitzichtpunten en wandel in de toppen van de bomen op de Bladerdakbrug. Ontdek het nieuwe Berenbos: zo’n 2 ha gewijd aan jonge bruine beren. Het Wildpark viert zijn 50ste verjaardag in 2020!

Bezoek ook de twee musea van het Domein: het PrehistoHan, een boeiende archeologische tentoonstelling, en Han 1900, waar je de vergeten ambachten van de vorige eeuw kunt ontdekken.

Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het eerste Geopark van België: het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne.

Jouw voordeel

Op vertoon van je lidkaart ontvang je 20% korting op een PassHan (= toegang grot en wildpark):

  • Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: € 25,52 i.p.v. € 31,90
  • Kinderen -12 jaar: € 18,32 i.p.v. € 22,90

Meer info: www.grotte-de-han.be

Sluit Mijn Willemsfonds