Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Ben jij de nieuwe coach communicatie van het Willemsfonds?

Het Willemsfonds is de oudste socio-culturele vrijwilligersorganisatie die cultuurliefhebbers in Vlaanderen en Brussel samenbrengt en hen ontwikkelt tot vrije en ondernemende mensen, met respect voor ieders verhaal en mening.

Gelegen in het centrum van Gent biedt het Willemsfonds jou de unieke kans om in een dynamische omgeving te mogen proeven van alles dat ruikt naar cultuur. Met 90 lokale afdelingen en een breed netwerk aan auteurs, uitgeverijen, culturele ondernemers, politici en mediafiguren uit alle lagen van de bevolking ziet geen enkele week er hetzelfde uit.

Niettegenstaande werk je volgens een vast werkschema waarin je de mogelijkheid krijgt om deze vrij in te vullen. Je zal soms drukke periodes hebben. Wij kunnen je hier in ondersteunen door het maken van verschillende scenario’s met doordachte en onderbouwde plannen. Van thuis uit werken vormt daarbij geen probleem. Comfort en efficiëntie zijn voor ons troef!

Ten slotte zijn we bereid om in jou te investeren door een mooi opleidingsbudget en trainingen aan te bieden. Op de werkvloer wordt er eveneens veel belang gehecht aan een goede werksfeer. Tijdens de middagpauze eten de collega’s samen, ben je vrij om buiten kantoor te eten, of wordt er wel eens een uitstap gepland naar een relevante expo of lezing.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Alles over de job.

Sluit Mijn Willemsfonds