Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Win 10 x 2 tickets Expo Panamerenko Tribute in Antwerpen

Win 10 x 2 tickets Expo Panamerenko Tribute in Antwerpen

10 februari 2020 by Yarrid Dhooghe

Ontwerp zonder titel.png

In 2020 zou het fenomeen Panamarenko 80 jaar geworden zijn.

5 februari 1940 - 14 december 2019

Fenomeen Panamarenko

Zonder twijfel was hij de meest begeesterende, hedendaagse Belgische kunstenaar!
Zijn wondere wereld houdt het midden tussen pure wetenschap, technisch vernuft en kinderlijk enthousiasme. Om dit feestjaar extra in de verf te zetten, hebben zijn echtgenote Eveline Hoorens en een paar dichte vrienden en medewerkers een verrassingstribute uitgewerkt in twee delen: een pop-up tentoonstelling vanaf januari in Campo en Campo en een vervolg in de zomermaanden in het MuHKA en de Antwerpse binnenstad.

Pop-up blitz tentoonstelling 24 januari > 22 maart 2020

Campo & Campo, Grotesteenweg 19-21, 2600 Berchem: pop-up blitz tentoonstelling van twee maanden met een twintigtal werken die Panamarenko na aan het hart lagen, aangevuld met zelden geziene tekeningen.

Win

Willemsfonds mag 10 duotickets weggeven voor een bezoek in de week (niet in het weekend). Kans maken? Vul ten laatste op zondag 16/02/2020 dit formulier in. Winnaars worden op de hoogte gebracht in de week van 17 februari.

Sluit Mijn Willemsfonds