Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Verrijkende inzichten

Verrijkende inzichten

19 maart 2020 by Yarrid Dhooghe

Inzichten.png

Nu je thuis op de bank zit, kan je je tijd nuttig besteden door te luisteren naar inzichten van anderen. Wij selecteerden vandaag enkele gesprekseries die gratis online te beluisteren zijn. Of je het met de inhoud eens bent of niet, de inzichten van deze mensen starten sowieso een denkproces over samenlevingsvraagstukken van vandaag. Veel kijk- en luisterplezier!

‘De inzichten’

‘De inzichten’ is een programma dat de openbare omroep samen met deMens.nu maakt. Het is een format waarin vrijzinnig-humanistische thema’s aan bod komen. Nic Balthazar gaat daarbij telkens in gesprek met een bekende en sterke persoonlijkheid. Onder meer VUB-rector Caroline Pauwels, oncoloog Wim Distelmans, cabaretier Geert Hoste en gynaecologe Marleen Temmerman waren al zijn gesprekspartners.

Om deze serie te kunnen bekijken heb je een account op vrtNu nodig. Dit maak je gratis aan.

‘Zwijgen is geen optie’

Zwijgen is geen optie is een club nieuwsgierige mensen die samen antwoorden zoeken op de belangrijkste vragen van deze tijd. Naast het organiseren van events en online ontmoetingen, worden er ook gesprekken uitgezonden via video en podcast. We selecteerden enkele interessante gesprekken.

De podcasts van Relaas

‘Relaas’ maakt een serie podcasts van waargebeurde verhalen, verteld door de mensen die ze zelf hebben meegemaakt. Vaak zijn het intieme en kwetsbare verhalen die telkens een unieke blik werpen op onze samenleving.

Hier vind je alle podcasts van Relaas.

Sluit Mijn Willemsfonds