Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Naai mee mondmaskers

Naai mee mondmaskers

27 april 2020 by Yarrid Dhooghe

pascale02.jpg

Stapje voor stapje zullen we weer meer bewegingsvrijheid krijgen. Om het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen, zijn mondmaskers op het openbaar vervoer verplicht en op drukke plaatsen sterk aanbevolen. Zeker op plekken waar de noodzakelijke afstand van 1,5 meter niet gegarandeerd kan worden, is het dragen van een mondmasker een must.

Zowat iedereen zal dus in de nabije toekomst een mondmasker nodig hebben. Een team Willemsfondsers kan onze leden en andere vrijwilligers helpen door het maken van mondmaskers. Ben jij een hobbynaai(st)er? Haal je naaimachine boven en laat ons samen massaal mondmaskers maken voor onze leden!

Warm gevoel

Het team naai(st)ers kan contact met elkaar houden en hun ervaringen delen. Zij kunnen hun ervaringen delen met het Willemsfonds door elke avond een foto of een verhaal van naaisters aan het werk te sturen naar vrijwilligers@willemsfonds.be. We kunnen dit massaal posten om onze vrijwilligers courage en een warm gevoel te geven.

Doe mee

Stuur een mailtje naar vrijwilligers@willemsfonds.be of bel ons op via 0497 58 54 93 of 0497 58 54 95. We kunnen je dan helpen bij de praktische zaken zoals stof, lintjes, patroontjes.

Voor het door virologen goedgekeurd patroon surf je naar maakjemondmasker.be. Op deze website vind je ook een instructievideo.

Sluit Mijn Willemsfonds