Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

De nieuwe bestuursploeg van het Willemsfonds is bekend.

De nieuwe bestuursploeg van het Willemsfonds is bekend.

19 maart 2022 by Pascale Braeckman

Op zaterdag 19 maart stemde de jaarlijkse algemene ledenvergadering van het Willemsfonds voor zijn elf nieuwe bestuursleden. Met vier jonge verkozenen en de mogelijkheid tot nog twee gecoöpteerde bestuursleden, zet de geplande diversifiëring van het bestuursorgaan zich gestaag voort.

Samen zal deze diverse bestuursploeg zich, voor een bestuursperiode van vier jaar, ontfermen over de verdere uitrol van het beleidsplan 20-25 en de schriftelijke realisatie van het beleidsplan 25-29. Desalniettemin blijven de lokale vrijwilligersafdelingen het hart van de vereniging en vinden ook zij altijd een luisterend oor bij hun vertegenwoordigers.

Met respect voor ieders verhaal en mening, blijft het Willemsfonds zo de socioculturele vrijwilligersorganisatie bij uitstek waar iedereen uit Vlaanderen en Brussel zich kan ontwikkelen tot een vrij en ondernemend persoon.

 De herverkozen bestuursleden zijn:

 • Amand Dewaele (voorzitter)
 • Jean Pierre Clement
 • Lutgarde Baillien-Voets
 • Marc Vanryckeghem
 • Margriet Hermans
 • Mieke De Groen
 • Sylvain Peeters

De nieuw verkozen bestuursleden zijn:

 • Aïssa Wambeke
 • Hans Van Rompaey
 • Yarrid Dhooghe
 • Vincent Lagae

Raad van bestuur

De nieuwe bestuursploeg van het Willemsfonds - © Gerbrich Reynaert

Boven v.l.n.r.: Marc Vanryckeghem, Mieke De Groen, Margriet Hermans,

Aïssa Wambeke,  Yarrid Dhooghe, Vincent Lagae

Onder v.l.n.r.: Jean Pierre Clement, Amand Dewaele, Sylvain Peeters, Hans Van Rompaey

Sluit Mijn Willemsfonds