Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Primeur Campus Willems op Internationale dag van de Geletterdheid

Primeur Campus Willems op Internationale dag van de Geletterdheid

8 september 2022 by Pascale Braeckman

Plan Geletterdheid voert tijdens de Week van de Geletterdheid 7 op 7 campagne voor de bewustwording rond geletterdheidsproblemen in Vlaanderen. Op 8 september zet UNESCO jaarlijks deze problemen op de wereldagenda. Speciaal voor de Internationale dag van de Geletterdheid voegen we een primeur toe aan onze academische opening van Campus Willems.

Naast de aanwezigheid van Carla Dejonghe en Freddy Mortier maken we dan de shortlist bekend van De Bronzen Uil  (i.s.m. ANV). Willemsfondsers en sympathisanten weten daar als eerste welke zes debutanten hun opwachting mogen maken op HetBetereBoek (10/12).

Campus Willems_ (3)

Info & deelnamehttps://www.willemsfonds.be/bijeenkomsten/detail/4065/opening-academiejaar-campus-willems#.YxnE43ZBxPY

Tags:

Sluit Mijn Willemsfonds