Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Breng onze voorleescaravan rond in Gent: word chauffeur!

Breng onze voorleescaravan rond in Gent: word chauffeur!

19 juni 2023 by Pascale Braeckman

Team Willemsfonds is opzoek naar een enthousiaste chauffeur die onze caravan veilig en zonder zorgen kan vervoeren naar een locatie in het hart van Gent. Met jouw geldig rijbewijs B en passie voor autorijden, ben jij de perfecte kandidaat om onze caravan te transporteren.

Wat moet je doen?

Ben jij iemand die graag de weg opgaat en geniet van het rijden? Heb je toevallig een eigen wagen met trekhaak en wil je graag bijdragen aan een zinvolle zaak? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Het Willemsfonds is opzoek naar een enthousiaste chauffeur die onze caravan veilig en zonder zorgen kan vervoeren naar een locatie in het hart van Gent. Met jouw geldig rijbewijs B en passie voor autorijden, ben jij de perfecte kandidaat om onze caravan te transporteren.

Jij brengt onze caravan naar verschillende locaties in Gent en brengt hem terug naar de stalplaats in Merelbeke.

Add a heading (19)

Wat krijg je van ons?

Jouw hulp helpt ons bij het opzetten van een nieuw voorleesproject in Gent. Als vrijwilliger kom je in aanmerking voor een vergoeding voor de gemaakte kilometers. Bovendien ben je verzekerd tijdens het vervoeren van onze caravan.

Stel je kandidaat via https://www.giveaday.be/nl-be/vrijwilligerswerk/breng-onze-voorleescaravan-rond-in-gent-word-chauffeur/34705?fbclid=IwAR0Py2UHxrh-Vt0k2umhCzEINTZCkahnxxgksB7kaPa6mqY0bqjmG_ymJdg

Sluit Mijn Willemsfonds