Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Ampersand afl. 8 'LUST' is compleet!

Ampersand afl. 8 'LUST' is compleet!

11 april 2024 by Pascale Braeckman

Na onze overvloedige Ampersand-editie vervolgen we onze reis met een thema dat de literaire wereld al eeuwenlang doordringt: 'LUST'. Passend bij de grillen van april belooft de avond van 18 april een betoverend schouwspel te worden, waarin taal, geluid en beeld elkaar innig zullen omarmen en strelen, alsof de vlammen van jouw literaire verlangens eeuwig zullen branden.

Hanne Lamon zal de schaamte ontbloten uit de diepten van schaamlippen, terwijl Ding Dong Dolores met de stem van Anneleen Van Offel het schaamrood op je wangen zal toveren. Sara van der Zande en Heleen Debruyne van De Letteristen laten hun stemmen galmen door de toiletten.  

Voor sensuele en experimentele poëzie geven we het podium aan Emma Durant en Francesca Birlogeanu. RELAAS heeft een prikkelend verhaal in petto om de zinnen te beroeren. Recht uit de Noorderkempen zal WEBSTEK de avond muzikaal omlijsten met hun gladde Nederlandstalige synthpop.  

Hanna Desmet blijft als gastvrouw de begeerte behouden.

Namiddagprogramma (Samen Lezen en Samen Eten)

Voorafgaand aan de avond organiseert Avansa Regio Gent weer een Samen Lezen-sessie en selecteerde enkele poëtische gedichten. De Samen Lezen-sessie vindt plaats van 16u tot 18u op de tweede verdieping van De Centrale. Gratis inschrijven kan via coline.bracke@avansa-regiogent.be.

Daarna nodigen we je uit om de avond voort te zetten en samen te eten in Café-restaurant ENTR. Geniet van een smakelijke maaltijd met keuze uit vlees (halal) of veggie.

  • Prijs: 20 euro per persoon.
  • Start: 18:00

Reserveer nu je plekje door een e-mail te sturen naar info@ampersand.gent.

Het avondprogramma begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Ampersand-#8_socials5

Info & tickets: https://www.decentrale.be/nl/agenda/literair/ampersand-8-.-lust

Organisatie:

Ampersand is een initiatief van Avansa regio Gent, Boekhandel Limerick, De Centrale, RELAAS, Vermeylenfonds en het Willemsfonds. Met de steun van CultuurGent, IMD Oost-Vlaanderen en Literatuur Vlaanderen.

Tags:

Sluit Mijn Willemsfonds