Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Willemsfonds schrijft geschiedenis

Willemsfonds schrijft geschiedenis

Taal is onze pot met goud! Op de algemene vergadering tonen we hoe we die troef in de 21ste eeuw maximaal inzetten. Samen zetten we de Willemsfonds stempel op de toekomst. En krijgen we netwerktips van Sven Gatz.
Binnen het culturele landschap heeft de Nederlandse taal als bevrijdend instrument een lange traditie in onze organisatie. Taal is het bindend element tussen het Willemsfonds van Jan Frans Willems en het Willemsfonds van vandaag, tussen onze schrijvers en lezers, tussen onze wijsheid en onze creativiteit, tussen onze Vlaamse lezers en deze uit andere windrichtingen, tussen de belezen kennis en het beginnende lezen. Ons literair festival Het Betere Boek kent vele kleinere broertjes die allemaal op eigen wijze maatschappelijke impact genereren. Taal als verbindend en troostend instrument vinden we in poëziewedstrijden, leeskringen, schrijfloketten, uitgeverijen, auteurslezingen, boekvoorstellingen, poëziewandelingen,…
Je voelt het al, we kunnen niet wachten. In de namiddag geeft Sven Gatz ons zijn persoonlijke visie op het belang van netwerken. Je gaat gegarandeerd naar huis met enkele concrete tips.
We kijken er naar uit om met jou en alle andere Willemsfondsers te toosten op het Willemsfonds van de toekomst! En om onze nieuwe netwerktips meteen in de praktijk om te zetten.

AGENDA

1. Verwelkoming en aanduiden stemmentellers
2. Goedkeuring vorig verslag
3. Jaarverslag 2018
4. Speerpunten 2019
5. Stand van zaken beleidsplan 2021-2025
6. Goedkeuring financieel verslag 2018
7. Kwijting aan de bestuurders
8. Goedkeuring begroting 2019
9. Goedkeuring reservelijst
10. Vragen van de leden

PRAKT ISCH

Wanneer? Zaterdag 9 maart 2019
Voormiddag algemene vergadering: ontvangst met koffie vanaf 10u. De vergadering start om 10u30.
Namiddag: de netwerkgeheimen van Sven Gatz, een vorming van de Blauwe Fakkelteit
Ontvangst met koffie vanaf 13u30. De vorming start om 14u. We eindigen met het bedanken van onze vrijwilligers.
Waar? Geuzenhuis, Kantienberg 9, 9000 Gent.
’s Middags is er de mogelijkheid om samen te lunchen in restaurant Club of Flanders op het Sint-Pietersplein. De lunch kost € 25 (excl. drank) en dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer BE39 0010 2817 2819 Het menu bestaat uit een aperitief, hoofdgerecht (parelhoenfilet met winterse garnituur en champignonsausje), koffie/thee.
Inschrijven? Kan tot en met vrijdag 1 maart 2019 via www.willemsfonds.be. Natuurlijk kan je ook nog inschrijven via de klassieke weg: stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75. Vermeld bij jouw inschrijving of je deelneemt aan de algemene vergadering en/of de lunch en/of de vorming.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname algemene vergadering (zonder lunch) Gratis
Deelname enkel vorming Blauwe Fakkelteit Gratis
Deelnameprijs algemene vergadering met lunch en vorming De Blauwe Fakkelteit € 25,00

Meer info?
Stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Sluit Mijn Willemsfonds