Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over toneel De Hofkes, Ars Noevoo

toneel De Hofkes, Ars Noevoo

Willemsfonds Wilrijk gaat naar toneel. Op vrijdag 17 mei 2019 om 20u00 gaan wij naar de voorstelling De Hofkes van Ars Noevoo in Zaal Ars, Boomsesteenweg 333 in Wilrijk. Een toneelstuk met ons WF-lid Thierry Vanderkindere op de planken als Fons, weduwnaar met dochter en kleinzoon, tuinier puur sang en duivenmelker met prijsduiven

De ticketprijs voor deze activiteit bedraagt 9 euro. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan kenvannuffel@hotmail.com of op 0498/734.764 en overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk.

Na de winterstop komen de eerste volkstuinders opnieuw naar hun ‘hofkes’. Zo maken we kennis met Gust, Fons, Bernard en Bruno. Hoewel het er op hun tuintjes dikwijls heel vrolijk aan toegaat, zijn het in feite alle vier heel eenzame mensen die om diverse redenen hun huis ontvluchten. Bij elkaar, op de tuintjes waar de tijd lijkt stil te staan, vinden ze nog echte vriendschap.

Tot er plots een nieuwe tuinder verschijnt. Een vrouw! Zonder het te willen, dreigt ze het zorgvuldig uitgebalanceerde mannenwereldje te ontwrichten. Wie is zij? Wat drijft haar naar de tuintjes? De Hofkes is een stuk vol tegenstellingen. Zwalpend tussen bitterheid en vrolijkheid, tussen hoop en wanhoop, wil het in zijn menselijkheid vooral heel herkenbaar zijn.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 9,00
Deelnameprijs niet-leden € 9,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds