Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Startmoment BF (45).JPG

Campus Willems

Binnen Campus Willems krijg je de kans om jouw verhaal te delen en dat van anderen te leren kennen. Zo gaan we samen voor een gemeenschap van actieve en betrokken burgers!

Vormingscentrum

Samen sterke verhalen maken

Om van Willemsfonds een breed gedragen merknaam te maken, verandert de Blauwe Fakkelteit vanaf september 2022 naar Campus Willems. Los van de naamsverandering verandert er niets aan de inhoud van ons academisch vormingscentrum. Wanneer mensen elkaar beter leren kennen, ontstaat er meer begrip. Wederzijdse dialoog zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen en zich durven uiten. Door het delen van verhalen krijgen we een sterker vertrouwen in elkaar en de maatschappij. Daarom helpt Campus Willems jou om je eigen verhaal te vertellen. Dit academiejaar werken we rond kritisch burgerschap.

Lezingen voor iedereen

In 2022 kan je genieten van een reeks boeiende lezingen onder het thema ‘Kritische stemmen in een kritieke wereld. In samenwerking met lokale Willemsfondsafdelingen en onze parnters brengen we de meest spraakmakende sprekers en spreekster naar jouw provincie.
Iedereen is welkom! 

Exclusief aanbod voor Willemsfondsers

Elke lezing kost 15 euro (incl. één drankje). 
Combiticket: 70 euro voor alle lezingen (incl. één drankje per lezing).

Opening academiejaar Campus Willems, 17 september 2022

Startmoment Blauwe Fakkelteit | 27 september 2019

Vorming filmpjes maken met de smartphone met Job van Publiek Centraal 2018

Sluit Mijn Willemsfonds