Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Startmoment BF (45).JPG

Campus Willems

Binnen Campus Willems krijg je de kans om jouw verhaal te delen en dat van anderen te leren kennen. Zo gaan we samen voor een gemeenschap van actieve en betrokken burgers!

Vormingscentrum

Samen sterke verhalen maken

Om van Willemsfonds een breed gedragen merknaam te maken, verandert de Blauwe Fakkelteit vanaf september 2022 naar Campus Willems. Los van de naamsverandering verandert er niets aan de inhoud van ons academisch vormingscentrum. Wanneer mensen elkaar beter leren kennen, ontstaat er meer begrip. Wederzijdse dialoog zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen en zich durven uiten. Door het delen van verhalen krijgen we een sterker vertrouwen in elkaar en de maatschappij. Daarom helpt Campus Willems jou om je eigen verhaal te vertellen. Dit academiejaar werken we rond kritisch burgerschap.

Lezingen voor iedereen

Of u nu een gepassioneerde cultuurliefhebber bent of werkzaam bent in het onderwijs, Campus Willems biedt iets voor iedereen. Onze lezingen zijn komend seizoen gericht op uiteenlopende maatschappelijke thema's, zoals onderwijsvernieuwing, diversiteit, technologie en de rol van sociocultureel volwassenwerk in onze huidige samenleving. Met gerenommeerde sprekers, experts op hun vakgebied, bieden we diepgaande inzichten en praktische tools die u direct kunt toepassen in uw eigen leven en werk.

Daarnaast biedt onze rondreizende campus ook volop ruimte voor netwerken en het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemde individuen, wat waardevolle verbindingen kan opleveren. Wacht niet langer en markeer alvast 9 september in uw agenda! Dan opent Dirk Van Damme ons academiejaar in De Grote Post te Oostende.

Opening academiejaar Campus Willems, 9 september 2023 in Oostende

Opening academiejaar Campus Willems, 17 september 2022

Startmoment Blauwe Fakkelteit | 27 september 2019

Vorming filmpjes maken met de smartphone met Job van Publiek Centraal 2018

Sluit Mijn Willemsfonds